COMPTE ENRRERE PEL TORNEIG:

dimarts, 17 de febrer del 2015

AEP continuarà la seva col·laboració amb el Torneig de Pasqua de Porto CristoL'Asociación Entre Porteros (AEP), que dirigeix Tòfol Gomila, contunuarà un any més com a col·laborador del Torneig de Pasqua de Porto Cristo (TPPC). La col·laboració que farà aquesta prestigiosa entitat, dedicada a l'entrenament específic i perfeccionament tècnic dels porters, suposarà un al·licient més per als nins i nines del futbol base que participen en aquet torneig i que en són els veritables protagonistes.

Com ja saben, tots els jugadors i jugadores participants en el Torneig de Pasqua de Porto Cristo tenen, com a mínim, un obsequi de participació, a part del trofeu que els correspongui a nivell d'equip. A més a més, la organització atorga un premi individual al millor jugador de cada categoria. Doncs bé, en aquest edició cada porter rebrà per part de la organització un premi individual al millor porter i, gràcies a la col·laboració de l'Asociacón Entre Porteros (AEP), també seran premiats els porters dels equips campions de cadascuna de les diferents categories, que rebran com a premi una beca per a participar en un dels cursos que l'AEP organitza en les seves diferents seus.

La organització vol agrair profundament el suport d'aquesta entitat, que sense cap tipus de dubte ajuda a fer el torneig una mica més gran.