COMPTE ENRRERE PEL TORNEIG:

divendres, 13 de desembre del 2013

L'AEP, NOU COL·LABORADOR DEL TORNEIG DE PASQUA


L'Asociación Entre Porteros (AEP), que dirigeix Tòfol Gomila, s'ha convertit en un nou col·laborador del Torneig de Pasqua de Porto Cristo. La col·laboració que farà aquesta prestigiosa entitat, que es dedica a l'entrenament i perfeccionament tècnic dels porters, suposarà un al·licient més per als nins i nines del futbol base que participen en aquet torneig i que en són els veritables protagonistes.

Com ja saben, tots els jugadors i jugadores participants en el Torneig de Pasqua de Porto Cristo tenen, com a mínim, un obsequi de participació, a part del trofeu que es pugui endur el seu equip si resulten campions o subcampions. Com sabeu, a més a més, la organització atorga un premi individual al millor jugador de cada categoria. Doncs bé, des d'aquesta edició, i gràcies a la col·laboració de l'Asociacón Entre Porteros (AEP), també seran premiats els porters dels equips menys golejats de cadascuna de les diferents categories, que rebran com a premi una beca per a participar en un dels cursos que l'AEP organitza en les seves diferents seus.

La organització vol agrair profundament el suport d'aquesta entitat, que sense cap tipus de dubte ajuda a fer el torneig una mica més gran.