COMPTE ENRRERE PEL TORNEIG:

dijous, 28 de març de 2013

Resultats 2a Jornada Fase Prèvia


Intensa diada de futbol la viscuda al Municipal "Ses Comes" en el segon dia de fase prèvia de la competició en la qual s'han coneguts els primers equips finalistes de totes les categories que faltaven per a completar-se, en un assolellat i esplèndit dia on les graderies del cmap han estat ben plenea durant diferents instants del dia.

En la categoria Pre-Benjamí "B", hi ha hagut un agran igualtat entre els diferent equips que la composaven, i finalment el Campos ha estat el qui s'ha endut el pas a la final. En la categoria Pre-Benjamí "A" l'Atº Son Servera s'ha mostrat lleugerament superior al seus rivals i ha estat l'equip finalista.

La competició ha continuat amb la categoria cadet, en la qual hi ha hagut un clar dominador, que ha guanat els seus dos partits amb relaitva comoditat i ja espera rival per a la final.

En la categoria Aleví "B" hi ha hagut també gran igualtat entre els competidors, però finalment l'equip que s'ha endut la classificació per a la final ha estat el CE Campos. Per la seva banda, en la categoria Aleví "A", després de la retirada del CE Escolar, Porto Cristo i Barracar s'han jugat el pas a la final en un duel directe, convertint-se en finalista el Porto Cristo.

En la categoria infantil, el CE Campos ha fet valer la seva categoria i s'ha imposat en els dos partits per a passar a la final, davant 2 rivals que han plantat cara.

La jornada ha finalitzat amb la disputa dels partits corresponenets a les categories Benjamí "B", molt disputada, tant que el pas a la final s'ha decidit en el darrer partit, on encara tenia opcions de passar qualsevol dels equips, i finalment qui ho ha aconseguit ha estat el Serverense. D'altra banda, en la categoria Benjamí "A", l'Aquarius Campos disputarà la final després d'imposar-se als seus rivals, que han fet també un gran torneig.

Resultats Categoria Pre-Benjamí "B" Grup "A"

CAMPOS, 2 - CARDASSAR, 0
PORTO CRISTO, 1 - CARDASSAR, 0
PORTO CRISTO, 0 - CAMPOS, 1

FINALISTA: CAMPOS

Resultats Categoria Pre-Benjamí "A" Grup "A"

SERVERENSE, 0 - POBLENSE ATº, 1
POBLENSE ATº, 1 - ATº SON SERVERA, 4
SERVERENSE, 1 - ATº SON SERVERA, 1

FINALISTA: ATº SON SERVERA

Resultats Categoria Cadet Grup "A"

PORTO CRISTO, 0 - ARTÀ, 5
ARTÀ, 2 - FELANITX, 0
PORTO CRISTO, 1 - FELANITX, 1

FINALISTA: ARTÀ

Resultats Categoria Aleví "B" Grup "A"

PORTO CRISTO, 2 - CARDASAR, 1
CARDASSAR, 1 - CAMPOS, 3
PORTO CRISTO, 1 - CAMPOS, 3

FINALISTA: CAMPOS

Resultats Categoria Aleví "A" Grup "A"

PORTO CRISTO, 6 - BARRACAR, 0
PORTO CRISTO, 3 - ESCOLAR, 0 *
ESCOLAR, 0 - BARRACAR, 3 *

* Per retirada del CE Escolar

FINALISTA: PORTO CRISTO

Resultats Categoria Infantil Grup "A"

CARDASSAR, 0 - CAMPOS, 3
CAMPOS, 1 - ESCOLAR, 0
ESCOLAR, 0 - CARDASSAR, 2

FINALISTA: CAMPOS

Resultats Categoria Benjamí "B" Grup "A"

SERVERENSE, 2 - BARRACAR, 1
BARRACAR, 2 - ESCOLAR, 1
ESCOLAR, 0 - SERVERENSE, 2

FINALISTA: SERVERENSE

Resultats Categoria Benjamí "A" Grup "A"

CARDASSAR, 1 - AQ. CAMPOS, 4
PORTO CRISTO, 1 - AQ. CAMPOS, 2
PORTO CRISTO, 3 - CARDASSAR, 2

FINALISTA: AQ. CAMPOS

Per demà a partir de les 10'00 del matí queda per disputar-se la darrera jornada de la fase prèvia, on es coneixeran els darrers finalistes en cadascuna de les categories, quedant d'aquesta manera configurats tots els partits de la fase final que es disputarà dissabte.